Snel contact...

0653 811461 (Ties van Esch)

 

Algemeen

Onze 'hoofdactiviteit' is inmiddels de collectieve inkoop van energie voor het Osse bedrijfsleven.
Energie is een lastig product. De prijs wordt door heel veel factoren beïnvloed. Gekscherend zeg ik wel eens "Als een sjeik in Saoedi-Arabië een scheet laat merken wij het hier aan de prijzen".

Zoals je ook prijzen van aandelen niet mag vergelijken met twee jaar geleden is het ook niet goed om dat met energie te doen. Het is ook 'gewoon' een beursgenoteerd product. Wil je een goed vergelijk maken dan zou je op dezelfde dag de prijzen moeten vergelijken.

 

28 september 2017

Met inmiddels 385 deelnemers groeien we gestaag door. Mede door onze laagste prijs garantie (op hetzelfde moment van inkoop natuurlijk).
Contractvrije Osse (kleinverbruik-)ondernemers kunnen vanaf 1 januari 2018 ook de laagst mogelijke prijs gaan betalen voor elektriciteit en gas. Grootverbruikers hebben een langere opzegtermijn. Nog even langer geduld dus. Misschien is het wel goed om het contact alvast te leggen.

 

15 december 2016

De aanleg Door-to-Door Glasvezelnetwerk op bedrijventerreinen Elzenburg in Oss is begonnen met symbolische schop in de grond.

Na een geslaagd vraagbundelingstraject samen met sbboss parkmanagement is CBizz gestart met de aanleg van een hoogwaardig glasvezelnetwerk op Elzenburg. Op bedrijventerrein Elzenburg zijn ongeveer 300 ondernemingen gevestigd. De afgelopen maanden hebben CBizz en sbboss intensief contact gehad met deze ondernemers. Dit heeft geleid tot een aantrekkelijk aanbod waar ondernemers gebruik van maken.


 

Symbolische schop de grond in op Elzenburg…

Donderdagmiddag omstreeks 13.30 trapte Ties van Esch van sbboss parkmanagement de schop de grond in om de werkzaamheden in opdracht van CBizz te symboliseren.

“Laat deze schop in vergelijking met de graafmachine die ernaast staat ook het symbool zijn van de in aantocht zijnde overstap van een internetsnelheid van 4 of 8 Mb naar 100 Mb, of wat de klant dan ook gekozen mag hebben c.q. kiest”.

Inmiddels is BAM in opdracht van CBizz al op verschillende plaatsen bezig met de aanleg van het open glasvezelnetwerk op dit Osse bedrijventerrein.

Tijdens de informatiebijeenkomst werd duidelijk dat (afhankelijk van vorst en andere omstandig¬heden de BAM nu ook zo snel mogelijk door gaat pakken. Binnen enkele maanden zal het hele netwerk actief zijn. Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat ze alle panden kosteloos gaan voorzien van de aansluiting. Pas op het moment dat men daadwerkelijk gebruik gaat maken gaan bedrijven er pas geld voor betalen. Door een van de aanwezigen die nu een aansluiting hebben bij een andere partij werd al gezegd dat ze daar graag gebruik van willen maken zodat ze in de toekomst snel kunnen schakelen als het huidige (dure) contract is afgelopen.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: “Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op de bedrijventerrein Elzenburg is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.”

 

Best Business Deal

Voor ondernemers die nog geen keuze hebben gemaakt over een pakket, kunnen een keuze kan maken uit diverse pakketten. Het instap fiber abonnement 50/50MB bedraagt slechts € 99, -. Uitbreidingen en hogere bandbreedtes (tot één Gb koppelvlak) zijn uiteraard ook mogelijk.

 

Over CBizz.

CBizz is een voorname speler binnen de glasvezelmarkt, gespecialiseerd in het aanbieden van zakelijke glasvezelverbindingen door heel Nederland. Dit doen zij momenteel op ruim honderd bedrijventerreinen. Daarnaast levert CBizz eigen maatwerk internetverbindingen aan bedrijven die vanaf meerdere locaties werken, zich in buitengebieden bevinden of een specifieke internetbehoefte hebben. In 2016 heeft CBizz de beschikking over haar eigen investeringsfonds welke wordt beheerd door Capitalmind, een in de telecomsector gespecialiseerd corporate finance bedrijf.

www.cbizz.nl/over-cbizz.

 

3 november 2016

Jaja, een nieuwe mijlpaal...

Ook Vervoerservice van Driel laat hun energie voortaan door sbboss parkmanagement inkopen. "Op dit moment de allerlaagste prijs en ook in de toekomst volledig ontzorgt" waren de belangrijkste argumenten. Ik hoop dat ze van de taart genoten hebben.

 

30 juni 2016

Jaja, een nieuwe mijlpaal...

Op 30 juni zei ook Heywood vloeren "Ja, ik wil" tegen onze collectieve inkoop van energie voor Osse bedrijven. Ik hoop dat ze van de taart genoten hebben.
250 deelnemers besparen gezamenlijk jaarlijks ruim 300.000

 

21 juni 2016

Een wijs besluit genomen (ja, ikke zelf)

Op 3 juni 2015 hebben we voor het eerst bij elkaar gezeten over een eigen glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen Elzenburg en De Geer. Na ruim een jaar overleg met een werkgroep en een aantal leveranciers heb ik het besluit genomen om niet langer meer te trekken aan een in mijn ogen dood paard.

Voor mij was het duidelijk: "Als we nog ooit iets willen op dit gebied is het nu tijd om te kiezen voor CBizz.

 

18 februari 2016:

Bijzonder geslaagde informatiebijeenkomst bij Dome-X gehad over een eigen glasvezelnetwerk op Elzenburg en De Geer.

Erg veel positieve reakties gehad op dit initiatief. Meer informatie hierover vindt u op www.zakelijkglasvezeloss.nl

 

14 januari 2016:

Samen met 199 andere deelnemers betalen de deelnemers inmiddels maar liefst € 182.021,02 minder per jaar aan energiekosten... netto (dus na mijn kosten).

 

 

28 oktober 2015:

De netto bijna 20% verlaging van de energiekosten was voor eigenaar Patrick Passage voldoende reden om zijn huidige energiecontract op te zeggen en aan te sluiten met ons Oss' collectief.

 

Het is het sympathieke bedrijfvan harte gegund.

Wij vinden het leuk dat Brownies & downieS onze 175e deelnemer is.

 

22 juni 2015:

Ook het bestuur van Stichting Gemeenschapshuis Megen "Acropolis" heeft besloten om mee te gaan draaien met ons Oss' collectief. Ook zij gaan jaarlijks fors besparen.

 

Deze honderdvijftig deelnemers betalen gezamenlijk overigens jaarlijks € 143.747,85 minder dan voorheen.

 

 

30 december 2014:

Na zorgvuldige afweging heeft ook Nicole Kranenburg (eigenaresse van KeraNiek n Kranenburg creatieve Coaching) het besluit genomen om mee te gaan draaien met onze collectieve energie-inkoop.

Enkele honderden euros per jaar gaat ze voortaan in de knip houden.

Blij verrast was ze toen bleek dat ze (mooi nog voor de jaarwisseling) precies de honderdste deelnemer is. Deze honderd deelnemers betalen gezamenlijk overigens jaarlijks 95.120,54 minder dan voorheen.

 

28 april 2014:

Wilt u winst voor het grijpen..? klik hier

 

18 april 2014: 50..!

PPynenburg.nl, De Kievit 17... Het 50ste pand op ons deelnemerlijstje. Gestaag groeit het aantal Osse bedrijven die meedraaien met onze collectieve energie-inkoop. Gezamenlijk houden ze al enkele tienduizenden euro's per jaar in de knip.

 

26 maart 2014: Ook tweede batch van dit jaar zit vol

Door onze zr scherpe tarieven zit ook de tweede batch van dit jaar al weer vol.

Osse bedrijven die geïnteresseerd zijn in collectieve energie-inkoop kunnen nu meedraaien
vanaf 1 juni a.s. Mail uw meest recente jaarafrekening en wij maken (vanzelfsprekend vrijblijvend en kostenloos) een besparingsberekening. LET OP: tijdige aanmelding is gewenst..!

 

1 januari 2014: Belangrijke uitbreiding beveiliging

Belangrijkste wijzigingen inzake onze collectieve beveiliging:

- Voortaan is per keer een half uur alarmopvolging (was 15 min.) bij de deelnamebijdrage

- inbegrepen.

- Voortaan bent u 24 uur per dag verzekerd van surveillance & opvolging (i.p.v. van 21.30 - 06.00).

- Dit geldt buiten normale werktijden.

 

1 december 2013:Kantoorartikelen

Voor onze deelnemers zijn een aantal exclusieve afspraken gemaakt met Derijks kantoorinrichting & supplies.

Lees meer.

 

Samenwerking

Kernwoord bij parkmanagement is samenwerking

Onderstaand een leuk voorbeeld van wat je samen wel en alleen niet kunt bereiken.

 

 

10 maart 2013: Belangrijke wijziging

Met ingang van vandaag zijn onze diensten uitgebreid. Naast collectieve beveiliging is het nu ook mogelijk om deel te nemen aan het project 'collectieve energieinkoop'.

 

1 januari 2013: Overdracht van alle activiteiten

In goed overleg heeft het bestuur alle activiteiten overgedragen aan Ties van Esch.
Ties was al enkele jaren projectmanager van de stichting. Hij heeft hiervoor opgericht sbboss bv. Doel is om een uitgebreid pakket aan parkmanagementdiensten aan te bieden: het project collectieve beveiliging is al jaren actief, op redelijk korte termijn is ook collectieve energieinkoop mogelijk.